„Gânduri pentru mama”- spectacol dedicat femeii, la Șomcuta

Posted by

La Șomcuta Mare, Ziua Internațională a Femeii va fi sărbătorită, în acest an, cu o zi mai devreme, printr-un program cultural-artistic organizat de unitatea de învățământ din localitate.

„Gânduri pentru mama” este un eveniment cultural-artistic, aflat la a doua ediție și care se desfășoară, în Șomcuta Mare, cu prilejul zilei de 8 Martie.

Spectacolul, dedicat mamelor, face parte dintr-un proiect de parteneriat educaţional coodonat de prof. Corina Muntean, prof. învăț. primar Ildi Grama, prof. Alina Talpoș. Evenimentul se va desfășura în baza unui parteneriat între Liceul Teoretic ”Ioan Buteanu” Șomcuta Mare și Primăria Șomcuta Mare, Despărțământul Astra Șomcuta Mare, Clubul de dans sportiv „Shall We Dance”, Clubul copiilor Șomcuta Mare și Casa de Cultură “Aurel Buteanu” Șomcuta Mare.

Spectacolul se va desfășura miercuri, 7 martie, începând cu ora 17.00, la Casa de cultură „Aurel Buteanu” din Șomcuta Mare.
Ildi Grama, director adjunct al Liceului Teoretic Șomcuta Mare, a precizat că „Gânduri pentru mama” este un proiect ce urmărește cultivarea sentimentelor de respect şi dragoste faţă de mame, cultivarea imaginaţiei şi creativităţii în interpretare, dar și dezvoltarea motivaţiei şi interesului pentru petrecerea plăcută a timpului liber și realizarea şi prezentarea în faţa unui public spectator format din părinţi, colegi, invitaţi a unor programe artistice de calitate.

Spectacolul închinat mamelor va cuprinde un montaj literar, muzical, coregrafic dedicat zilei de 8 Martie. Vor recita: Magyari Eliza, Daiana Mureşan, Ana-Maria Mureşan, Luca Butean și David Duruș. Pe scenă vor urca și dansatori de la Clubul copiilor Șomcuta Mare, dansatori de la Clubul sportiv de dans „Shall We Dance”, grupul vocal al liceului, dar și soliştii Antonia Criste, Eliza Lazar, Raysa Pop, Carina Buda, Iustina Mureșan, Denisa Dragoș și instrumentistul Răzvan Buhai.

Spectacolul va fi prezentat de Natalia Ciolte.

Sursa text: www.maramuresmedia.ro

Studio Achim - mart. 12, 2018 | Fără categorie
Tagged | , , , , ,

Leave a Reply